Jac_ek, nie byłbym tego taki pewnien, nie ma na rynku urządzenia które zczyta przebieg z EDC-16 czyli np O2 chyba że jestem zacofany ale sam próbowałem VCDS i mi się nie udało, co innego w O1.
Bezczelność pracowników sprzedaży salonu Skody
Zwiń
X
-
Bezczelność pracowników sprzedaży salonu Skody
Oddałem Octe na serwis i z salonu "kukałem" przez szybę co robią przy niuni , a tu panie z salonu zaczęły wyganiać do poczekalnie , bo mają naradę. Czyli na salonie nie mogą przebywać "frajerzy" którzy już kupili... Wku...... się niezle i poszedłem na dział części. Podejście do klienta the best :!:
-
-
niestety wiele zalezy od podejscia pracownikow serwisu,ja akurat jak jade na serwis to moge stac przy aucie i patrzec im na "rece" i nikt nie ma nic przeciwko.Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma
(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
dokładnie tak ma byćZamieszczone przez Dachuja akurat jak jade na serwis to moge stac przy aucie i patrzec im na "rece" i nikt nie ma nic przeciwko
ja mam takie ASO, że zanim jeszcze wypije kawkę jestem zapraszany na warsztat i wszystko jest mi pokazane, co będzie do wymiany, co nie itd., itd....
Komentarz
-
-
dokładnie tak przemieściłem sie troche bliżej serwisu by dalej widzieć co tam robią ...Zamieszczone przez ufoja bym nie poszedł, niech se qurwa szeptem gadają jak im przeszkadzam. na salonie mam prawo przebywać.....
[ Dodano: Wto 17 Mar, 09 20:30 ]
a takie jeszcze są :?: :?: :?:Zamieszczone przez Dachuja akurat jak jade na serwis to moge stac przy aucie i patrzec im na "rece" i nikt nie ma nic przeciwko.
Komentarz
-
-
widocznie istnieja jeszcze takie serwisy :wink: i cale szczescie
[ Dodano: Wto 17 Mar, 09 20:43 ]
nie wyobrazam sobie ze mi ktos grzebie przy niuni a mie przy tym nie ma :evil: i nie widze co tam robia :roll:Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma
(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
rozważam to...Zamieszczone przez Andrev3spróbuj w Emidzie w rudzie
[ Dodano: Wto 17 Mar, 09 21:49 ]
tyko że pracownicy serwisu byli spoko...Zamieszczone przez Dachunie wyobrazam sobie ze mi ktos grzebie przy niuni a mie przy tym nie ma :evil: i nie widze co tam robia :roll:
a sprzedawcy się rzucali... :P
Komentarz
-
-
Jak bylem w Emidzie w Krakowie to moglem tez wejsc na serwis i zobaczyc co i jak w trawie piszczy, a raczej co i jak w moim aucie. Naturalnie wczesniej sie zapytalem
Pozniej poszedlem na gore i sobie przez szybe obserwowalem co i jak z moim autem
A jak bylem u siebie na pomorzu u Groblewskiego to tez nikt mnie niewyganial z przed szyby. Jednak teraz Groblewski ma serwis w innym miejscu niz salon i troche jest to irytujace :roll:
Komentarz
-
-
odradzam. chyba ze zamierzasz zostawic tam kupe kasy, ale i tak uzgodnij to z obsluga ZANIM cokolwiek zlecisz.Zamieszczone przez Andrev3w Twoim rejonie ciężko o dobry serwis
może spróbuj w Emidzie w rudziekazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
nie byłem na wymianę ramki grilla bo jakieś parchy wyszły...Zamieszczone przez Janinhoteż z tego korzystałeś?
[ Dodano: Sro 18 Mar, 09 17:27 ]
tak chyba zrobie dzięki..Zamieszczone przez andriu21tgi usluge i wkoncu poczujesz sie jak czlowiek a nie jak smiec i zlo konieczne.!
[ Dodano: Sro 18 Mar, 09 17:41 ]
i tak powinno być wszędzieZamieszczone przez Misiekoctaviamoglem tez wejsc na serwis i zobaczyc co i jak w trawie piszczy, a raczej co i jak w moim aucie. Naturalnie wczesniej sie zapytalem
Pozniej poszedlem na gore i sobie przez szybe obserwowalem co i jak z moim autem 
[ Dodano: Sro 18 Mar, 09 17:46 ]
to przybywaj na spoty to sie poznamy.. :szeroki_usmiechZamieszczone przez Janinhokojarzyłem Twoją twarz ale dopiero później skojarzyłem Cię z OCP
Komentarz
-
hehehe jedz do emidy ladnie idz do seby z czesci potem pojdizesz do marka ladnie cie obsluza dostaniesz dodadkowo rabat na czesci i usluge i wkoncu poczujesz sie jak czlowiek a nie jak smiec i zlo konieczne.!
Komentarz